Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την Ρία Αντωνίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 21:23
Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την Ρία Αντωνίου
Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών σχετικά με την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο παραδόθηκε στην Αστυνομία σήμερα, Πέμπτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο το οποίο εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή διαπιστώθηκε πως φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια. Ο ιατροδικαστής σημειώνει περιγραφικά πως υπάρχουν ορισμένες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο και θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν θα μπορεί να αποτελέσει στοιχείο, καθώς το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν ερωτική σχέση.

Η απάντηση του επιχειρηματία στις καταγγελίες του μοντέλου:


Ο Χρήστος Ψωμόπουλος μετά τις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου περί βιασμού εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση. 

«Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

Δεν θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου» ανέφερε. 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 21:24