Τι αποκαλύπτει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο ο χορογράφος της Ρούλας Κορομηλά, Κάρολι Βάμος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, 05:51
Τι αποκαλύπτει για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο ο χορογράφος της Ρούλας Κορομηλά, Κάρολι Βάμος
Αντιμέτωπος με το «θηρίο» που λέγεται καρκίνος ήρθε ο Κάρολι Βάμος, δίνοντας μάχη για να πάρει πίσω τη ζωή του.

Ο γνωστός χορογράφος που τον είχαμε απολαύσει για πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά show της Ρούλας Κορομηλά και όχι μόνο, καλεσμένος τη Δευτέρα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αποκάλυψε πώς είναι σήμερα η ζωή του.

«Προς το παρόν προσπαθώ να πάρω τη ζωή μου πίσω. Την ίδια μέρα που έμαθα τα αποτελέσματα της βιοψίας, ότι είναι καρκίνος, την ίδια μέρα έμαθα ότι έχασα και τη μητέρα μου. Πέρασαν κάποιοι μήνες και τώρα τα βλέπω τα πράγματα κάπως αλλιώς. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Έχασα την ελπίδα μου για τη ζωή πάρα πολύ γρήγορα.

Οι θεραπείες που έπρεπε να ξεκινήσω άμεσα ήταν πολύ “δυνατές”, μέσα σε ένα μήνα έχασα 18 κιλά. Τον πρώτο μήνα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όταν περνάς τέτοια προβλήματα υγείας, πρέπει να κρατάς σε ένα καλό επίπεδο την ψυχολογία σου, να μην στεναχωριέσαι, να μη βλέπεις αρνητικά τα πράγματα, να προσπαθείς να δεις τα πράγματα θετικά. Οι πρώτες μέρες και οι πρώτες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες που έχασα την ελπίδα μου. Αυτοί που με βοήθησαν πάρα πολύ ήταν οι φίλοι μου».


Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, 05:52