Είναι ταλαντούχος και προπάντων ένας σωστός οικογενειάρχης.

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town», δήλωσε ότι η οικογένεια είναι τα πάντα για εκείνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η οικογένεια για ‘μένα είναι μια νησίδα ασφαλείας και ισορροπίας, με μια εσωτερική σύνδεση, που το καθημερινό, η κάθε στιγμή το κάνει για πάντα εφικτό».

Δεν φοβάται τα γεράματα και θέλει στα 60 του να είναι καλύτερος απ’ ό,τι είναι τώρα…

«Η σωματική και η βιολογική γήρανση είναι δεδομένες. Θα έρθουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μείνεις νέος είναι, τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις το σώμα σου να αδυνατίζει, να προσπαθήσεις να δυναμώσεις την ψυχή σου. Μόνο έτσι θα έρθει η ισορροπία. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά πραγματικά το πιστεύω ότι στο ωραίο δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Ένα έργο του Bacon είναι ωραίο. Και ένα έργο του Μιχαήλ Άγγελου είναι ωραίο. Είναι, όμως, δύο διαφορετικά μεταξύ τους έργα και μπορώ με την ίδια άνεση να τα θαυμάζω και τα δύο. Θα ήθελα στα 60 μου να είμαι καλύτερος απ’ ό,τι τώρα. Δεν λέω ότι θα ”χοροπηδάω” πιο ψηλά, αλλά θα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης