Είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της φετινής τηλεόρασης καθώς το σήριαλ «Η Ζωή της άλλης», σπάει τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Αθηνά Οικονομάκου, λαμπερή όπως πάντα μιλάει για το σήριαλ και απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να… «σφάζεται» με τη συμπρωταγωνίστριά της, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να σου πω ότι τη βιώνω στο πετσί μου την επιτυχία. Λόγω… περούκας! Δεν την εισπράττω αυτή την επιτυχία καθημερινά, γιατί χωρίς την περούκα δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος», λέει χαρακτηριστικά ενώ συνεχίζει διευκρινίζοντας πως δεν την ενοχλεί το ότι δεν την αναγνωρίζουν…

«Το να με αναγνωρίζουν στον δρόμο με βγάζει από τα νερά μου και με κομπλάρει λιγάκι, οπότε έτσι κινούμαι όπως θέλω, χωρίς να υπάρχει το άγχος ότι οι άλλοι με γνωρίζουν. Εξακολουθώ να νιώθω ελεύθερη. Από την άλλη μεριά, βέβαια, είναι πολύ γλυκό να ξέρει ο άλλος ποια είσαι και να έρθει και να σου πει λόγια αγάπης».

Τι δηλώνει όμως για την Ευδοκία Ρουμελιώτη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σχέση μου με την Ευδοκία δεν είναι απλώς άριστες… Την Ευδοκία την θεωρώ πια αδελφική μου φίλη. Και όσο για τον ανταγωνισμό, τι να ανταγωνιστώ βρε παιδιά; Η Ευδοκία είναι δέκα ολόκληρα χρόνια παραπάνω από μένα στον χώρο, είναι μεγαλύτερο όνομα, ο ρόλος της «Ελπίδας» επίσης σημειώνει τεράστια επιτυχία, οπότε δεν υπάρχει κάτι που να έχουμε να χωρίσουμε μεταξύ μας».

Πηγή: TV έθνος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης