Για τα talent shows, και την οικογένειά του μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος στο «Χ Magazine».
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμμετάσχει σε reality, καθώς θα του ήταν πολύ δύσκολο να κρίνει οποιονδήποτε.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν από τη στιγμή που ήδη κρίνομαι από τον κόσμο. Ξέρω ότι σε κάθε βήμα που κάνω, θα δεχθώ την κριτική του κόσμου. Άρα πώς μπορώ να κρίνω εγώ έναν άλλο; Ούτε θα συμμετείχα σε show όπως το Dancing with the stars ή το Just the Two of Us. Μπορώ να συμμετέχω σε φιλανθρωπίες και με άλλους τρόπους. Δεν χρειάζεται να κάνω αυτό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι δήλωσε για τα παιδιά του και ποια είναι για εκείνον η πιο σημαντική προσωπική του στιγμή;

«Τα μεγάλα μου παιδιά έχουν αίσθηση της αναγνωρισιμότητάς μου. Έχω την αίσθηση ότι θέλουν να είναι λίγο αποστασιοποιημένα από την επωνυμία του πατέρα τους. Το ίδιο επιθυμούμε κι εμείς. Είναι ένα λεπτό ζήτημα που δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Όσο για την πιο σημαντική προσωπική στιγμή μου ήταν όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Ήταν μία πραγματικά πολύ όμορφη στιγμή, μία περίεργη συγκυρία πραγμάτων. Ήμασταν σε μια πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση και οι δύο. Και τα πράγματα συνέβησαν λες και πραγματικά ενώθηκαν οι δρόμοι μας. Είμαστε 17 χρόνια μαζί. Δεν είναι φοβερό; Και να έχεις και πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης