Για την προσωπική της ζωή, την κόρη της, αλλά και για τον αν θα ξανακάνει τηλεόραση μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μou» η Μιμή Ντενίση.

«Έχω κάνει μία καινούρια αρχή. Η ζωή για να έχει ενδιαφέρον πρέπει μετά από μία λανθασμένη επιλογή να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Στη ζωή δεν πιστεύω πως υπάρχει αποτυχία γιατί δεν είναι κάτι που ελέγχεται. Τώρα, μόλις πήρα το διαζύγιο, δεν έχω κάτσει να σκεφτώ για ένα νέο γάμο. Πριν ξεκινήσω τη σχέση μου με τον Μανώλη Κυπριανίδη δεν τσέκαρα το μητρώο του. Δεν βάζω τη λογική σε πρώτο πλάνο. Λειτουργώ με το συναίσθημα. Δεν ξέρω αν θα είχα παντρευτεί, αν δεν είχα βάλει τη λογική για το παιδί μπροστά. Δεν είμαι ένας συμβατικός άνθρωπος, δεν θέλω δίπλα μου έναν άνδρα γιαλαντζί. Με τον Μανώλη όμως γνωριζόμαστε από παλιά, από το σχολείο. Έτυχε να ξαναβρεθούμε τώρα», δήλωσε η ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κόρη της: «Η Μαριτίνα είναι εκδικητική. Τη βλέπω πως αν της κάνει κάτι κάποιος, ή σε μένα, λέει πως δεν θέλει να του ξαναμιλήσει και ότι το κρατάει. Εγώ δεν είμαι έτσι, ξεχνάω, δεν κρατάω κακία. Αυτό το παιδί είναι πανέξυπνο, μου δίνει συμβουλές για τη μόδα και τα προσωπικά μου».

Όσον αφορά την τηλεόραση δήλωσε ότι θα ξανακάνει μόνο αν της προτείνουν κάτι ωραίο…

«Τηλεόραση θα κάνω όταν μου προτείνουν κάτι ωραίο. Μία σειρά, είτε κωμική είτε δραματική. Θα ήθελα να κάνω μία πολύ ωραία σειρά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης