Η Μαλού Κυριακοπούλου, μόλις μια εβδομάδα μετά τον τελικό του Greek Idol στο οποίο τερμάτισε δεύτερη, βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».

Για τον τελικό του Greek Idol και τη θέση στην οποία την κατέταξε η ψήφος του κοινού η νεαρή ερμηνεύτρια είπε: «Αφού φτάσαμε στο τέλος, πήραμε πράγματα και οι δύο, νιώθω πως κατά ένα μέρος έχω νικήσει» ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ποιοι παράγοντες μπορεί να επηρεάζουν το κοινό, σίγουρα κάπου θα υπάρχουν λίγες περισσότεροι (ψήφοι), δεν μπορώ να το αναλύσω αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά για την εμπειρία της όλο αυτό το διάστημα στο talent show τόνισε: «Μου έχει μείνει μια γεύση πολύ πολύ θετική. Είχα άγχος μερικές φορές γιατί ήταν καινούριο και τόσο μεγάλο όλο αυτό αλλά σιγά σιγά το συνήθισα».

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκε άσχημα από τα σχόλια των κριτών δήλωσε: «Φάνηκε η στιγμή που στεναχωρήθηκα σε ένα live από ένα σχόλιο που έκανε ο κύριος Καπετανίδης ότι έχω επαναπαυτεί. Ψηλοπιέστηκα γιατί δεν ήταν έτσι. Καλοπροαίρετα έγινε, για να με ταρακουνήσει».

Μάλιστα, η Μαλού περιέγραψε πώς ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά: «Όταν ήρθα στην Αθήνα με βρήκαν τα παιδιά (του συγκροτήματος) μέσω του youtube που είχα ανεβάσει κάποια βιντεάκια στα οποία έλεγα πορτογαλικά τραγούδια και έτσι μιλούσα πορτογαλικά τον πρώτο καιρό […] Ήρθα για μαθήματα και να βρω μια δουλειά και έτυχε και το παιχνίδι» ενώ με αφορμή τη συνεργασία της με το συγκεκριμένο συγκρότημα αποκάλυψε και πως πρόεκυψε και το όνομα με το οποίο έγινε ευρέως γνωστή λέγοντας: «Το Μαλού προέκυψε πάλι από την μπάντα από την Πορτογαλία. Αυτοί αλλάζουν τα ονόματά τους, έτσι και μένα κράτησαν το Μα- από το Μαρία και το –Λου από το Κυριακοπούλου και με έκαναν Μαλού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας η νεαρή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις συναυλίες, τις οποίες ξεκινάει πολύ σύντομα, στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου. Στην ομάδα των συναυλιών θα είναι και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο Άρης Πλασκασοβίτης και ο Γιώργος Ξυλούρης ενώ η πρώτη συναυλία του σχήματος θα γίνει στις 8 Ιουλίου στη Νέα Σμύρνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης