Ο Παναγιώτης Καρμάτης πρωταγωνιστεί στη νεανική μαύρη κωμωδία μυστηρίου «Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη», η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται διαδικτυακά από τις 7 Νοεμβρίου.

Τον Παναγιώτη Καρμάτη οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε το 2007, μέσα από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», όπου υποδυόταν τον Βασίλη, έναν έφηβο που ερωτεύεται μια πολύ μεγαλύτερή του γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα «Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων», η αγάπη του για την ηθοποιία αποδείχτηκε μεγαλύτερη και κάπως έτσι οδηγήθηκε στη Δραματική Σχολή Γιώργου Θεοδοσιάδη, από όπου και αποφοίτησε.

Ωστόσο, για τον ταλαντούχο Παναγιώτη η σχέση με την υποκριτική ξεκινά δέκα χρόνια πριν, καθώς το 1997 και σε ηλικία μόλις 12 ετών, τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη στο πλευρό της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και της Νόρας Βαλσάμη, στη σειρά «Έλλη και Άννα» της Κάκιας Ιγερινού.

Από τότε ακολούθησαν πολλές αξιόλογες δουλειές, τόσο στην τηλεόραση ( «Εργαζόμενη Γυναίκα», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Ο Πόλεμος των Άστρων», «10η Εντολή», «3ος Νόμος» κ.ά.) όσο και στο θέατρο («California Dreamin» του Βασίλη Κατσικονούρη, «Ποιος σκότωσε την Αμπιγκέιλ» του Διονύση Κοριανίτη κ.ά.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την περίοδο, ο Παναγιώτης πρωταγωνιστεί στη μαύρη κωμωδία μυστηρίου «Τη μάνα μου τη λένε… Γιάννη»!

Στη σειρά αυτή, υποδύεται έναν τραγουδιστή, τον Ντίνο Γεροκώστα, ο οποίος μαζί με τα δύο του αδέρφια (Ναταλία Καλημερατζή, Αποστόλη Ψαρρό) και την αρραβωνιαστικιά του (Αφροδίτη Αντωνάκη), ξαφνικά ανακαλύπτουν πως η επί χρόνια νεκρή μητέρα τους είναι ζωντανή και λέγεται…Γιάννης!

Στην προσπάθειά τους να την βρουν, τα ευτράπελα ξεκινούν, η κατάσταση περιπλέκεται και καλά κρυμμένα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια…

«Όταν διάβασα το σενάριο της σειράς, είπα αμέσως “ναι”, καθώς πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με πολύ γέλιο, η οποία όμως ταυτόχρονα σε βάζει και σε σκέψεις…

Στη σειρά αυτή είχα την τύχη να δουλέψω με ένα πραγματικά εξαιρετικό συνεργείο, ενώ σε ό,τι αφορά τους συναδέλφους-ηθοποιούς, τα λόγια περισσεύουν. Είναι όλοι τους καταπληκτικοί», επισημαίνει.

«Αυτή η δουλειά έχει γίνει με πολύ μεράκι από όλους τους συντελεστές. Ελπίζω κι εύχομαι λοιπόν ο κόσμος να την αγκαλιάσει και να την αγαπήσει», καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης