Τι μήνυμα θέλει να περάσει η Britney Spears;

Τι μήνυμα θέλει να περάσει η Britney Spears;
Η τραγουδίστρια που έχει απασχολήσει τα media για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, Britney Spears, μίλησε στη πρωινή εκπομπή του MEGA για το νέο της album «Femme Fatale» αλλά και για τις διάσημες γυναίκες οι οποίες την εμπνέουν.

Ο τίτλος του album της δεν είναι τυχαίος, αφού: «Σημαίνει δυναμικές και δυνατές γυναίκες. Είναι πολύ σημαντικό για τα κορίτσια στις μέρες μας, ν' ακούσουν το μήνυμα που περνάω. Γι' αυτό και ονόμασα έτσι το album».

Ποιες γυναίκες θαυμάζει και έχει ως πρότυπα όλα αυτά τα χρόνια: «Η Madonna και η Whitney Houston, ενώ μ' αρέσει πολύ η Barbara Streisand. Νομίζω ότι είναι πολύ θεατρική και λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο μιλάει στον κόσμο μέσω της μουσικής της».

Υπάρχει και ένας διάσημος που η Britney θεωρεί και έχει σαν Θεό της. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Brad Pitt!: «Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με τον Brad Pitt. Όταν τον γνώρισα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Όταν τον είδα πρώτη φορά, έτρεξα στην κυριολεξία πάνω του, και του είπα “γεια”. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Τι έχει να πει, όμως, για το νέο της video clip με τίτλο «Till the World Ends»; «Είναι από τα αγαπημένα μου. Είναι πολύ διαφορετικό και φουτουριστικό. Διαδραματίζεται κάτω από τη γη. Είναι ιδιαίτερο, γιατί έχει πολλές χορογραφίες και είχε πολύ πλάκα στα γυρίσματα».

Διαβάστε επίσης: Η Britney επιστρέφει δυναμικά

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011, 18:38