Ένας 64χρονος άντρας ήταν η αφορμή που η Λίντσεϊ Λόχαν αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Venice Beach του Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, ο εν λόγω θαυμαστής δεν δίστασε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της προκειμένου να της μιλήσει. Εκείνη του ζήτησε να φύγει, ο 64χρονος αρνήθηκε και η Λόχαν κάλεσε την αστυνομία της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σπίτι της ήταν πιο προσβάσιμο και από τα Starbucks» αναφέρει άνθρωπος της περιοχής στην ιστοσελίδα του Ε! Entertainment ενώ προσθέτει: «Άνθρωποι κάθονται σε σεζ-λονγκ με βιντεοκάμερες, ακριβώς μπροστά στην είσοδο. Αυτό το τελευταίο περιστατικό με αυτόν τον τρελό που της χτύπησε την πόρτα αποτέλεσε την αφορμή. Ήταν αυτό που χρειαζόταν για να πάρει την απόφαση να μετακομίσει. Η Λίντσεϊ ήδη έχει επικοινωνήσει με μεσίτες για ακίνητα πιο απομακρυσμένη και προστατευμένα ενώ στο μεσοδιάστημα θα διαμείνει στο Chateau Marmont».

Λίγο οι περιπέτειές της με τον νόμο, λίγο τα ατυχή περιστατικά με τους θαυμαστές δεν ήθελε και πολύ το κορίτσι να φύγει όπως όπως!

Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης