Η Πέγκυ Ζήνα όπως όλα δείχνουν θα υποδυθεί στο σανίδι το μουσικό ίνδαλμά της, την ερμηνεύτρια που θαύμαζε από παιδί και η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2005, τη Βίκυ Μοσχολιού.

Τη σκηνοθεσία της μουσικής παράστασης για τη ζωή και το έργο της μεγάλης Βίκυς Μοσχολιού θα αναλάβει ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πέγκυ, σύμφωνα με την Espresso. Ανάλογες συζητήσεις είχαν γίνει μεταξύ τους και το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν προχώρησαν, παρότι η τραγουδίστρια ήταν από την πρώτη στιγμή ενθουσιασμένη με την ιδέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πέγκυ Ζήνα είχε γνωρίσει προσωπικά την αξέχαστη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, η γνωριμία τους έγινε ενάμιση χρόνο προτού φύγει η Μοσχολιού από τη ζωή. «Αποτελούσε πρότυπο για μένα και τη λάτρευα. Την πέτυχα σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε. Με φώναξε, γονάτισα, καθόταν σε έναν καναπέ. Γονάτισα μπροστά της, μου έπιασε το χέρι, μου έδωσε συγχαρητήρια. “Μου θυμίζεις εμένα στον τρόπο που τραγουδάς και σε αυτό που βγάζουν τα μάτια σου. Σου εύχομαι να πεις καλύτερα τραγούδια από εμένα”» της είχε πει η αξέχαστη Μοσχολιού, λόγια που η Πέγκυ κράτησε σαν φυλαχτό!

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης