Την «πάτησε» ο Έλτον Τζον με το τηλεφώνημα του Πούτιν: Η φάρσα για πολλά γέλια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 16:06
Την «πάτησε» ο Έλτον Τζον με το τηλεφώνημα του Πούτιν: Η φάρσα για πολλά γέλια
Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα δέχτηκε ο Έλτον Τζον από τον Βραντιμίρ Πούτιν. Ο διάσημος τραγουδιστής μην πιστεύοντας στα αυτιά του ότι συνομιλούσε με τον Ρώσο πρόεδρο, λίγη ώρα μετά και αφού έκλεισαν το τηλέφωνο, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Πούτιν που επικοινώνησε και μίλησε μαζί μου στο τηλέφωνο σήμερα. Ανυπομονώ να σας συναντήσω πρόσωπο με πρόσωπο και να συζητήσουμε το θέμα της ισότητας για LGTB στη Ρωσία», ανακοίνωσε με πολύ καμάρι στον λογαριασμό του στο Instagram ο Έλτον Τζον.


Για δύο μέρες όμως διήρκεσε μόνο το όνειρο που έζησε ο τραγουδιστής, που μετατράπηκε σε εφιάλτη. Κι αυτό γιατί το τηλεφώνημα αποδείχτηκε μια καλοστημένη φάρσα των γνωστών Ρώσων φαρσέρ Βλαντιμίρ Κρανσνόφ και Αλεξέι Στολιάροφ. Μάλιστα, εμφανίστηκαν και σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου προβλήθηκε βίντεο από τη στιγμή της φάρσας, εξηγώντας πώς κατάφεραν να τον ξεγελάσουν.

Ο Αλεξέι μιλάει άψογα Αγγλικά κι έτσι υποδύθηκε τον εκπρόσωπο Τύπου του προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ και μετέφραζε την εντεκάλεπτη συνομιλία μας. Εγώ ήμουν ο Βλαντίμιρ Πούτιν», είπε ο Βλαντίμιρ, ενώ δεν αποκάλυψε πώς βρήκαν το τηλέφωνο του Βρετανού σταρ.


Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 16:10