Για τα παιδικά της χρόνια, τη θέση που έχουν οι αλλαγές στη ζωή της αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε ένα παιδί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ήμουν “μουλωχτό” παιδί. Έκανα ακραία πράγματα χωρίς να τα ανακοινώνω και ξάφνιαζα τους πάντες. Δεν ήμουν ηχηρή και κανείς δεν το περίμενε από εμένα. Είχα ηγετικό σύνδρομο από μικρή. Όμως, ταυτόχρονα ήμουν πολύ πειθαρχημένη. Ίσως να ευθύνεται η μητέρα μου, η οποία ήταν δασκάλα και με είχε… σούζα. Όταν ανήκα σε ένα σύνολο, δεν το χαλούσα ποτέ. Ήμουν πάντα συνεπής στους κανόνες της ομάδας. Ακόμα και τώρα, ποτέ δεν θα με δείτε να διαλύω δουλειά» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγαπητή ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση αν της αρέσουν οι αλλαγές, η Κάτια Δανδουλάκη απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μου αρέσει το “για πάντα”. Τώρα η φιλοσοφία μας είναι “πέτα το και πάρε καινούργιο”. Τίποτα πια δεν είναι φτιαγμένο για να κρατάει. Έχουμε χάσει το ενδιαφέρον μας. Δεν ξέρουμε, για παράδειγμα, τι σημαίνει δεσμός για πάντα».

Τέλος, αναφερόμενη στους λόγους για τους οποίους δεν έφερε στον κόσμο ένα παιδί, η μεγάλη ηθοποιός είπε: «Ήταν τόσο δύσκολες οι συγκυρίες της ζωής μας, που, όταν κάποια στιγμή άρχισα να το θέλω, τύχαινε να μην μπορώ. Οπότε, κατέληξα στο ότι δεν έκανα παιδί γιατί δεν το ήθελα πραγματικά πολύ».

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης