Της Φράνσις Γιατζόγλου

Από το 2008 οι σχεδιαστές μόδας Phillipe & David Blond έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Είναι οι άνθρωποι που έχουν ντύσει πολύ γνωστά ονόματα του ξένου πενταγράμμου, όπως την Rhianna, την Britney Spears, την Kylie Minogue, την Christina Aguilera, την Katy Perry, την Lady Gaga και την Fergie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης έχουν ντύσει τις γνωστές πρωταγωνίστριες του «Sex and the City», Samantha και Carrie στην δεύτερη ταινία της δημοφιλής σειράς. Μάλιστα τα τζιν που φορούσε η Carry στην ταινία «Sex and the City 2» και δεν πωλούνται σε κάποιο κατάστημα έγιναν τόσο περιζήτητα που υπήρχε λίστα αναμονής διάρκειας έξι εβδομάδων για να φτιαχτούν επάνω στο σώμα της κάθε ενδιαφερόμενης από τους γνωστούς σχεδιαστές.

Τώρα η Phillipe και ο David Blond αποφάσισαν να σχεδιάσουν τα ρούχα της old time classic ξανθιάς, την Barbie, με ένα ασημένιο μίνι φόρεμα με πολύτιμες πέτρες. Η γούνα της Barbie πάντως είναι ψεύτικη αναφέρει το site barbiecollector.com για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τις φιλοζωικές εταιρείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης