Το αστρονομικό ποσό που έχει ξοδέψει η Jennifer Aniston για να παραμένει νέα και όμορφη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, 23:48
Το αστρονομικό ποσό που έχει ξοδέψει η Jennifer Aniston για να παραμένει νέα και όμορφη
Σύμφωνα με ένα αφιέρωμα που έκανε η Daily Mail, η Jennifer Aniston εκτιμάται ότι τα τελευταία 17 χρόνια έχει ξοδέψει συνολικά 1.409.056 εκατ. ευρώ, δηλαδή περίπου 81.204 ετησίως για το… beaute της!

Εκτός από πλαστικές επεμβάσεις, η ηθοποιός έχει κάνει και αρκετές θεραπείες, και μια σύγκριση φωτογραφίας της ίδιας από 17 χρόνια πριν με μια σημερινή αρκεί για να αποδείξει τις φήμες.Η αυστηρή δίαιτα που ακολουθεί κοστίζει περίπου 19.000 δολάρια. Στο παρελθόν, η Aniston είχε εξομολογηθεί πως στην αρχή δεν πρόσεχε πολύ την διατροφή της, αλλά μπήκε σε πρόγραμμα όταν ένας κυνηγός ταλέντων της είπε πως ήταν πολύ παχουλή. Τελικά, ακολούθησε τη δίαιτα Atkins ενώ επίσης λέγεται πως είναι πελάτης του Diet Designs, μιας εταιρείας στο Hollywood που παραδίδει ισορροπημένα γεύματα σε διάσημους πελάτες.

Τα δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν πως η ηθοποιός έχει ξοδέψει 8.000 δολάρια για να διατηρήσει τη φρεσκάδα του προσώπου της με μη επεμβατικά lasers και face lifts που ανανεώνουν το δέρμα. Ακόμα, ξοδεύει περίπου 48.000 δολάρια για τα πόδια της, το make-up, τα φρύδια και το μαύρισμά της, ενώ η ρινοπλαστική της κόστισε 24.000 δολάρια και περίπου 6.000 δολάρια η ανόρθωση στήθους.

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, 23:48