Φαίνεται πως η ταινία «Date Night» αποτελεί πηγή έμπνευσης για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του διεθνούς jet set, δηλαδή για τον David και την Victoria Beckham.

Έπειτα από τις δηλώσεις της Victoria, η οποία εξέφρασε τον έρωτα της για τον… «φυσικά όμορφο» David, όπως η ίδια τον χαρακτήρισε, ήρθε η σειρά του διάσημου ποδοσφαιριστή για βαρύγδουπες, μελιστάλαχτες δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα «Telegraaf» τόνισε: «Είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια και γνωριζόμαστε συνολικά 14. Θα πρέπει να ερεθίζεις το ρομάντσο στη σχέση και να ενδιαφέρεται ο ένας για τις ανάγκες του άλλου».

Μάλιστα το λαμπερό ζευγάρι αποκάλυψε πως αφήνει τις Τετάρτες του ελεύθερες για να μπορεί να βγαίνει.
Πιο χαρακτηριστικά η Victoria συμπλήρωσε: «Εάν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι ντυνόμαστε και πάμε σε ένα εστιατόριο. Τρώμε λίγο, μεθάμε και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Ανυπομονώ πάντα για το βραδινό ραντεβού. Για αυτό είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να είμαστε μαζί και οτιδήποτε αν συμβεί η Τετάρτη είναι ιερή. Προτιμάμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή μας για αρνητικότητα. Είμαστε θετικοί, χαρούμενοι άνθρωποι, και έτσι είναι και τα αγόρια μας. Είμαστε σε αυτό τον κόσμο για δεκαετίες και ξέρουμε πώς δουλεύουν τα πράγματα. Για αυτό έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με το τί λένε για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες που αντιλαμβανόμαστε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχουμε ως πρότυπα».

Υπενθυμίζεται πως αυτές οι δηλώσεις έρχονται αμέσως μετά την είδηση-βόμβα που θέλουν τον «άσο» του ποδοσφαίρου να έχει απατήσει την Victoria…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε αδελφές ψυχές»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης