H Ναταλία Γερμανού είναι ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και με τρομερό χιούμορ.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έρχεται πρώτη με διαφορά σε νούμερα στην πρωινή εκπομπή που κάνει στον Alpha τα Σαββατοκύριακα, απέναντι στην Σοφία Αλιμπέρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ναταλία, σε μεγάλα κέφια, δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε πολύ να καλέσει την Σοφία Αλιμπέρτη σε δείπνο, γιατί πιστεύει ότι θα γελάσουνε πολύ με όλα όσα λένε για αυτές τις δυο τον τελευταίο καιρό.

Προφανώς εννοούσε την υποτιθέμενη “κόντρα” που έχουν φορτώσει και στις δυο για τον πρώην σύντροφό τους Αλέξανδρο Παρθένη, αλλά και τα “ανταγωνιστικά” νούμερα των εκπομπών τους.

Παρ’ όλα αυτά όμως η Ναταλία απέφευγε με κάθε τρόπο να μιλήσει για τον ίδιο τον σύντροφο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με χιούμορ όμως, αντιμετώπισε και το πώς ξοδεύει τα λεφτά της, κάνοντας πλάκα ότι “την βγάζει” με 100 ευρώ τον μήνα. Μην σας ξαφνιάζει όμως αυτή η δήλωση της, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντιθέτως, μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς στα ΜΜΕ, καθώς και μιας πολύ πετυχημένης σταδιοδρομίας, η Ναταλία δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν βγάζει περισσότερα χρήματα από άλλους συναδέλφους της.

Πέρα από την πλάκα όμως, φαίνεται να είναι σε μια “φάση” που έχει ωριμάσει και να τα έχει βρει με τον εαυτό της. Δηλώνει κιόλας έτοιμη να βρει τον “απόλυτο” σύντροφο της ζωής της.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στη ζωή της δεν αποκλείει να κάνει και ένα παιδί, κάτι που θα θέλαμε όλοι πολύ να δούμε βέβαια γιατί μας αρέσει πολύ η οικογένεια Γερμανού!    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης