Εδώ και περίπου δυόμισι μήνες η Ζωή Φυτούση ζει το δικό της δράμα αφού μετά από ένα ισχαιμικό επεισόδιο παλεύει να σταθεί όρθια, καθώς της άφησε ημιπαραλυσία στην αριστερή πλευρά. Στο πλευρό της έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και απλό κόσμο που τη λατρεύει.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πως έμαθε να αγωνίζεται από μικρό παιδί και δεν το βάζει ποτέ κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ζωή μου είναι ένας αγώνας. Εγώ από την προσφυγική παράγκα ξεκίνησα, εφτά άτομα, όλη η οικογένεια μου ζούσαμε μέσα σ” αυτή την παράγκα στο Περιστέρι, παιδί των προσφύγων, πάμφτωχο, βήμα βήμα έφτασα κάπου με σκληρό αγώνα. Κάθε χειμώνα στις παράγκες το κρύο και η υγρασία μας περόνιαζε τα κόκαλα κι έτρεχαν οι παπάδες να μας δώσουν χιτώνια του στρατού και κουβέρτες.

Πολλές φορές οι παράγκες πλημμύριζαν κι έτρεχαν οι γονείς μας με κουβάδες να βγάλουν τα νερά για να μην πνιγούμε. Περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια. Αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή. Μάθαμε να παλεύουμε. Γι” αυτό ακόμα και τώρα δεν το βάζω κάτω. Είμαι αγωνίστρια και θα σταθώ στα πόδια μου. Άλλωστε, έχω ακόμα ένα όνειρο να εκπληρώσω, …

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης