Για 534η φορά αυτό το μήνα, έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό η Ελεονώρα Μελέτη! Τη βάψανε, την ντύσανε (την έκαναν αγνώριστη!) και φωτογραφήθηκε, αφού πρώτα, για άλλη μια φορά, μίλησε για τον άντρα της ζωής της, Γιάννη, ο οποίος έχει γίνει πιο γνωστός και από τον Μπαράκ Ομπάμα. Αφού είπε για πολλοστή φορά, πόσο τον αγαπάει, μας είπε και για το εξώδικο που έστειλε στο «Κους – Κους» και τον Alpha.

«Έστειλα ένα εξώδικο, ναι. Είναι η πρώτη φορά που τόλμησα να κάνω αυτό που ένιωθα. Είχα νιώσει και άλλες φορές την ανάγκη να στείλω εξώδικο, ίσως και αγωγή.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια που έκανε ο πανελίστας Νάσος Γουμενίδης, για το στήθος και το σώμα της παρουσιάστριας.

«Η γυναίκα έχει προικισμένες “γαλακτοτουρμπίνες”»

Όταν άκουσε η Ελεονώρα Μελέτη, τον πρώην συνεργάτη της, Νάσο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης στον «Πρωινό Καφέ», να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη λέξη, εξοργίστηκε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στεναχωριέμαι πολύ που, όταν στέλνεις εξώδικο, το κάνεις σε ένα σταθμό και σε μια εκπομπή, όχι μόνο σε ένα πρόσωπο. Ζητώ συγγνώμη από την εκπομπή «Κους – Κους» και τον Alpha, γιατί δεν είναι δίκαιο να την πληρώνουν όλοι για την αφέλεια ή, αν θες, τη βλακεία ενός προσώπου. Αυτή τη φορά, όμως, άκουσα χαρακτηρισμούς πέρα από κάθε όριο. Επίσης, για πρώτη φορά ενοχλήθηκαν τόσο πολύ άνθρωποι του περιβάλλοντός μου.»

Τόσο ο σύντροφός της, Γιάννης, όσο και οι γονείς της ενοχλήθηκαν από το χαρακτηρισμό του πρώην συνεργάτη της, γι αυτό και η Ελεονώρα Μελέτη, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Down Town», πήρε την απόφαση να στείλει εξώδικο.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης