Η Μιμή Ντενίση δε δίνει συχνά συνεντεύξεις και όταν δίνει, δε μιλάει σχεδόν ποτέ για τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου. Ο ηθοποιός την «περνάει» εδώ και χρόνια από «40 κύματα», η ίδια όμως «βράχος». Ο «βράχος» όμως δεν άντεξε άλλο και… ράγισε. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town», με πολύ θυμό, μίλησε για τον… αιώνιο αντίπαλο, Λάκη.

«Εγώ, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχα ποτέ κόντρα με κανέ­ναν και έχω συναδέλφους που τους θεωρώ πραγματικούς φίλους μου. Ένα συγκεκρι­μένο πρόσωπο είναι αυτό που έχει εμμονή μαζί μου, για το οποίο δε θα χρησιμοποι­ούσα τη λέξη συνάδελφος. Αυτός ο συγκεκριμένος έχει κάποιους δικούς του αν­θρώπους στα media και προσπαθεί, κατά καιρούς, να δημιουργεί θέματα. Το βρίσκω τουλάχιστον άδικο, απρεπές, κακόγουστο και άνευ λόγου αυτό που κάνει. Αλλά εγώ δεν είμαι ένα άτομο που προκαλείται από αυτή την επίθεση και αν και δεν έχω καμία δυσκολία στο να απαντήσω -και οι δικές μου ατάκες μπορούν να γίνουν πολύ καυ­στικές- δεν το κάνω και δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν το εγκρίνω αυτό το επίπεδο. Το θεωρώ κιτσάτο, χαμηλό, ελεεινό και δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον που για κάποιο μυστηριώδη λόγο τα κάνει όλα αυτά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μιμή Ντενίση, πήρε φόρα και δε λέει να σταματήσει. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει με τόσο σκληρά λόγια για το Λάκη Λαζόπουλο…

«Δυστυχώς, παρόλο που όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη, κάποιοι είναι στο απυρόβλητο, γιατί κάποιοι άλλοι φοβούνται ότι, αν πουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν, θα τους βρίσει και εκείνους. Νομίζω ότι ζούμε σε μια εποχή που θυμίζει το παραμύθι «Τα Καινούργια Ρούχα του Βασιλιά», που είναι γυμνός και κανείς δεν του το λέει από φόβο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κανένα ταλέντο αληθινό και κανένα στοιχείο ήθους και όλοι λένε «Μα τι καλά που τα κάνει όλα!». Σε αυτό το παραμύθι, όμως, βρέ­θηκε ένα παιδί για να περάσει και να πει ότι ο βασιλιάς δε φοράει τίποτα! Πίστεψέ με, αυτό θα γίνει και τώρα και πολύ σύντομα για πολλούς δήθεν!»

Για την ηθοποιό το «ποτήρι ξεχείλισε», όταν ο Λαζόπουλος σατίρισε την ίδια αλλά και τον Σωτήρη Πολύζο, την ημέρα του γάμου τους. Αυτό είναι κάτι, που σίγουρα η Μιμή, δε θα του το συγχωρήσει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει συγνώμη για αυτόν τον άν­θρωπο! Μου έχει κάνει ή μάλλον έχει προ­σπαθήσει να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό, που δεν πρόκειται να τον συγχωρήσω ποτέ!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης