Ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Lifeline Hellas» πραγματοποίησε το φιλανθρωπικό δείπνο «Sapore di Mare» στο Gallery του Island στη Βάρκιζα, με την παρουσία των Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, με σκοπό την στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης.

Το παρών στο δείπνο έδωσαν τα παιδιά των Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ο Πρίγκιπας Peter, ο David Andrews με την σύζυγο του Άντζι, η Alison Andrews και η αδελφή της Πριγκιπίσσης, Μπέττυ Ρουμελιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη βραδιά της εκδήλωσης συντρόφευσε με την υπέροχη φωνή της η Μαρία – Έλενα Κυριάκου, ενώ πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας της εταιρείας M Missoni φθινόπωρο χειμώνα 2015-2016 με κοσμήματα «Like a princess couture», φινάλε με νυφικά «Elena Vorrea Haute Couture by George Vorrea» και την καλλιτεχνική επιμέλεια της Alice Δικαίου.

Στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης, Στράτος Γεωργέλης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συμπαράσταση τους στο έργο του Lifeline και μίλησαν για την βοήθεια που προσφέρει το σωματείο στο σχολείο τους. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μίλησε για την απαραίτητη συμμετοχή στην φιλανθρωπία τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και αναφέρθηκε στο δικαίωμα που έχουν όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το gala στο :govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης