Ταπετσαρίες με ανάγλυφα art nouveau μοτίβα και ρετρό glamour στυλ, συνθέτουν το διακοσμητικό σκηνικό στο σπίτι της Dita Von Teese, που άνοιξε τις πόρτες και μας ξεναγεί!

Το σπίτι της show woman, χτίστηκε το 1946 και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια. Tο pin up girl, μετακόμισε εκεί μόλις πέρυσι, τέσσερα περίπου χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Marilyn Manson. «Πολλές φορές νιώθω ότι ζω σε ένα κουκλόσπιτο», λέει η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καθιστικό υπάρχουν βαλσαμωμένα τροπικά ζώα και βελούδινα υφάσματα, μπαρόκ αισθητική με value for money αντικείμενα, όπως για παράδειγμα οι πολυέλαιοι που αγοράστηκαν σε τιμή ευκαιρίας.

Η ροζ κουζίνα της, με τις ηλεκτρικές συσκευές να ακολουθούν το στυλ της δεκαετίας του ’50, μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To τεράστιο κρεβάτι της έγινε ειδική παραγγελία, καθώς δεσπόζει ένα προσκέφαλο με μεταξένιο ταφτά και καθρέφτη στο κέντρο. Στο υπνοδωμάτιό της υπάρχουν και δύο μπάνια τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους, όπου το σύμβολο του ερωτισμού και της πρόκληση αποθηκεύει πολλά από τα πολυτελή εσώρουχα που φορά κατά καιρούς στα σόου της.

Άλλα δύο πρώην υπνοδωμάτια, έχουν μετατραπεί σε γκαρνταρόμπα: το ένα είναι ντυμένο με ράφια κινέζικου στυλ με κόκκινο φωτισμό και το άλλο με μια ταπετσαρία με ασιατικά μοτίβα. Τι μπορεί να βρει κανείς εκεί; Κομοδίνα σε απόχρωση του νεφρίτη, κούκλες που φορούν τα αξεσουάρ της και την τεράστια συλλογή της από καπέλα Stephen Jones και παπούτσια Christian Louboutin!

Πηγή: star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης