Το γαμήλιο ταξίδι της Ευγενίας και του Άδωνι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009, 19:10
Κορίνα Ασλανίδου
Το γαμήλιο ταξίδι της Ευγενίας και του Άδωνι

Το νιόπαντρο ζευγάρι έχει μαζέψει ήδη τις βαλίτσες του και σε λίγα εικοσιτετράωρα θα ταξιδέψει σε ελληνικά νησιά ως γαμήλιο ταξίδι. Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους για να ξεκουραστούν και να... ζήσουν τον έρωτα τους.

Τα τρία παιδιά τους πήγαν κατασκήνωση το περασμένο Σαββατοκύριακο και τώρα το ζευγάρι είναι ...ελεύθερο να πραγματοποιήσει το γαμήλιο ταξίδι. Αν και είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν οδικώς στη Ρώμη, η Ευγενία το μετάνιωσε, καθώς δεν ήθελε κανείς να μάθει το μέρος που θα κάνουν διακοπές (ο Άδωνις το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του).

Έτσι, το νιόπαντρο ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, προσπαθώντας όμως να... περάσοει όσο πιο απαρατήρητο γίνεται. Η παρουσιάστρια και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ θέλουν ηρεμία και ξεκούραση.

Ένας από τους λόγους, επίσης, που η Ευγενία Μανωλίδου δεν θέλησε να πάει στην Ρώμη, ήταν για να μην είναι πολύ μακριά από τα παιδιά της. Αν και θα βρίσκονται στην κατασκήνωση, θέλει ανά πάσα στιγμή να μπορεί να βρεθεί κοντά τους...

(Πρώτη καταχώρηση: 30 Ιουνίου 2009, 12:03)

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009, 19:10