Του Ηλία Μαραβέγια

Λέων Πατίτσας, Κρατερός Κατσούλης, Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Μαδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι νέοι, ωραίοι, πλούσιοι και …οσονούπω παντρεμένοι! Το διαχρονικό άσμα «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί» δεν τους εκφράζει πια, τα νυχτοπερπατήματα με τους κολλητούς έχουν σταματήσει προ πολλού και στην οθόνη του κινητού τους υπάρχει η φωτογραφία της αιώνια δικής τους αγαπημένης. Το ένθετο «Piazza» του κυριακάτικου «Veto» έκανε focus στους τέσσερις πρώην φανατικούς bachelors της πόλης, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν ηρωική έξοδο από το single’s club.

Στις 5 Ιουνίου θα ντυθεί γαμπρός στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι. Το όνομα του Λέοντα Πατίτσα φιγουράριζε για χρόνια στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους «χρυσούς» εργένηδες της Αθήνας.

Όμορφος, ξανθός, ευγενικός, μορφωμένος, με μεγάλη περιουσία και επίθετο βαρύ σαν ιστορία (καθ’ ότι εγγονός του εφοπλιστή Λέοντος Χρ. Λαιμού) τραβούσε πάντα το ενδιαφέρον των κοριτσιών και τα φλας των φωτογράφων. Ο ίδιος, χαμηλών τόνων, απολάμβανε την εργένικη ζωή, δίχως όμως να προκαλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεδομένα άλλαξαν πριν δύο χρόνια που γνώρισε τη Μαριέττα Χρουσαλά. Τώρα περιμένει με ανυπομονησία να ενωθεί μαζί της με τα ιερά δεσμά ενώπιον του Θεού, του ιερέα και των 700 καλεσμένων τους. Ο Λεό, όπως τον αποκαλούν συχνά, (αλλά στον ίδιο δεν αρέσει καθόλου), σπούδασε μηχανολόγος-μηχανικός και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στα οικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται στην «Εύπλοια», την εταιρεία του παππού του εκεί όπου ο πατέρας του, Σπύρος Πατίτσας, ήταν τεχνικός διευθυντής. Μαζί με τον αδελφό του, Φιλήμονα, ανέπτυξαν έντονη δραστηριότητα στο management της επιχείρησης και το 2003 ίδρυσαν από κοινού τη δική τους ναυτιλιακή εταιρεία, την Atlas Maritime Ltd.

«Είμαι καλά με την Κατερίνα». Μόνο αυτή την ατάκα μπορείς να του βγάλεις αν είσαι δημοσιογράφος και του κάνεις ερώτηση για τη σχέση του με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Κους Κους το μεσημέρι».

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισαν μαζί ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν ήδη γαμήλια πλάνα. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στο 2010 να τους δούμε να επισημοποιούν τον δεσμό τους. Ο δημοφιλής ηθοποιός υπήρξε για αρκετά χρόνια φανατικός εργένης αλλά στο παρελθόν είχε φτάσει άλλη μια φορά πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας. Μιλάμε για την περίοδο που είχε δεσμό με την ηθοποιό Εύα Κοτανίδου, με την οποία οι φήμες τον ήθελαν και αρραβωνιασμένο. Φαίνεται όμως ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Ο Κρατερός δεν φόρεσε τότε γαμπριάτικο κοστούμι και επέστρεψε δριμύτερος στο single’s club για να γνωρίσει αργότερα τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή. Ο 39χρόνος (για λίγο ακόμη) bachelor γεννήθηκε στη Γενεύη και μετακόμισε στην Ελλάδα όταν ήταν πιτσιρικάς. Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη και στη συνέχεια έκανε σπουδές Θεατρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η παρουσία του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο είναι πολύ έντονη εδώ και 15 χρόνια. Φέτος συνεχίζει για δεύτερη σεζόν την …αστυνομική θητεία του στο «LAPD» του Mega.

Όλα έχουν πλέον δρομολογηθεί και ο Γιώργος Λιάγκας που, μια φορά κι ένα καιρό δήλωνε αμετανόητος εργένης, ετοιμάζεται τώρα να χορέψει το χορό του Ησαΐα. Η σέξι ξανθιά από το Κιλκίς του έγινε απαραίτητη και χωρίς «Πολύ μπλα μπλά» πήγε την Πρωτοχρονιά στους γονείς της και ζήτησε επισήμως το χέρι της.

Η αναγγελία του μυστηρίου δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες, ο κουμπάρος βρέθηκε στο πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, η Φαίη αποφάσισε να ράψει το νυφικό της στο Θεσσαλονικιό σχεδιαστή Νικόλα και η γαμήλια ημερομηνία ορίστηκε στις 20 Ιουνίου. Στο εκκλησάκι του «Island», στη Βάρκιζα, θα δώσουν το παρών οι 400 καλεσμένοι του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καταγωγή από τη Λάρισα αλλά μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα όταν ήταν μικρός. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο, ενώ παρακολούθησε για 6 χρόνια και μαθήματα μουσικής. Εργάστηκε ως πιανίστας σ’ ένα piano-bar κι εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης, ο οποίος του είπε ότι πρέπει να γίνει δημοσιογράφος. Ο Γιώργος ακολούθησε τη συμβουλή του και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Η συνεργασία σταθμός στην καριέρα του ήταν με τον Σταμάτη Μαλέλη, στο δελτίο του Star.

Το express που θα τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας θα είναι σίγουρα …μεσημεριανό! Μόλις ο Νίκος Μαδιάς αντίκρισε για πρώτη φορά τη Βάσια Λόη είπε …φέρτε σεισμογράφο. Τόσο δυνατά χτύπησε η καρδιά του γνωστού εφοπλιστή στη θέα της χρυσομαλλούσας παρουσιάστριας.

Κι εκείνη όμως δεν έμεινε ασυγκίνητη μπροστά στα τόσα πολλά προσόντα του. Γόνος μιας από της πιο γνωστές φαμίλιες εφοπλιστών στην Αθήνα, ο Χιώτης στην καταγωγή Νίκος Μαδιάς μεγάλωσε στα νότια προάστια, όπου συνεχίζει να ζει μέχρι σήμερα. Έκανε οικονομικές και ναυτιλιακές σπουδές στο εξωτερικό και στη συνέχεια ανέλαβε μαζί με τον αδελφό του, Παναγιώτη τα ηνία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας, της Chian Spirit.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται προς αναζήτηση του σπιτιού που θα στεγάσει την ευτυχία τους μετά το χαρμόσυνο γεγονός. Πληροφορίες τους θέλουν μάλιστα να το έχουν εντοπίσει κάπου στον Άλιμο, κάτι που διαψεύδεται από το περιβάλλον τους. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται πάντως κι ένα σπίτι, το οποίο ανήκει στο Μαδιά και είναι υπό κατασκευή.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να νοικιάσουν κι αυτοί κάπου κοντά για να επιβλέπουν και τις εργασίες. Μέχρι στιγμής πάντως η Βάσια εξακολουθεί να μένει στο Χαλάνδρι. Ο έρωτας της παρουσιάστριας με τον εφοπλιστή μετράει κιόλας κάτι περισσότερο από ένα χρόνο. Χρειάστηκε ωστόσο να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να τους απαθανατίσουν οι παπαράτσι σε κάποια από τις κοινές εξόδους τους.

Όταν καταφέρνουν να ξεκλέψουν μερικές μέρες από τις υποχρεώσεις τους Λόη και Μαδιάς το ρίχνουν στα ταξίδια. Το traveling εξάλλου είναι το αγαπημένο χόμπι του εφοπλιστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης