Για τη zougla.gr χόρεψε η νικήτρια του διαγωνισμού της εφημερίδας Espresso για τo κορίτσι της χρονιάς. Η Αλεξάνδρα Φωτεινού, εκτός από εντυπωσιακή παρουσία είναι και μία από τις διασημότερες χορεύτριες οριεντάλ στην Ελλάδα.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, που πλέον είναι η Miss Νοέμβριος του ημερολογίου της εφημερίδας, αφιέρωσε τη νίκη της στους γονείς της και… τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασχολήθηκε από μικρή με τον χορό και σπούδασε στην σχολή Laban Center του Λονδίνου. Θέλοντας να μάθει καλά την τέχνης της, ταξίδεψε σε πολλές αραβικές χώρες, όπου οι μεγαλύτερες χορεύτριες του οριεντάλ της έδειξαν τα μυστικά του χορού της κοιλιάς.

Το λίκνισμα του κορμιού της μάγεψε ακόμα και έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα για χάρη του οποίου χόρεψε σε ιδιωτικό πάρτι στην Ίμπιζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλεξάνδρα έχει συνεργαστεί με γνωστούς τραγουδιστές όπως η  Γλυκερία και έχει διοργανώσει και χορέψει σε oriental shows, στα  μεγαλύτερα και γνωστότερα μαγαζιά της Αθήνας, όπως τα Foggs, Privilege, Destil, Club 22, Pasha. Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανισθεί σαν καλεσμένη σε αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές και  δελτία ειδήσεων. Μάλιστα, το «NΤV» της Τουρκίας, της έκανε  αφιέρωμα ως την πιο γνωστή oriental χορεύτρια της Ελλάδας. Ο  ελληνικός Τύπος έχει γράψει πολλές φορές στο παρελθόν για την  Αλεξάνδρα και τη δουλειά της.

Επίσης, έχει χορέψει για το γιο του πρόεδρο της Λιβύης, Μ. Καντάφι  και για εφοπλιστή στην Κωνσταντινούπολη. Χορεύει σε δεξιώσεις  και πάρτι, καθώς διδάσκει και τα μυστικά του oriental.

Παρόλα αυτά η εκρηκτική Αλεξάνδρα παραμένει προσγειωμένη. Η ίδια δήλωσε ότι είναι αφοσιωμένη στο χορό και δεν θα ήθελε να κάνει τίποτα άλλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης