Το ξέσπασμα του Λαζόπουλου για το θάνατο του Βαγγέλη: «Θα βρεθεί η άκρη. Υπάρχουν τα στοιχεία»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, 13:48
Το ξέσπασμα του Λαζόπουλου για το θάνατο του Βαγγέλη: «Θα βρεθεί η άκρη. Υπάρχουν τα στοιχεία»
Πατέρας μιας κόρης, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να μείνει ανέγγιχτος συναισθηματικά στην απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης κατά την διάρκεια της εκπομπής του ο παρουσιαστής δεν κράτησε την οργή του.

«Θα βρεθεί η άκρη, να είστε σίγουροι. Υπάρχουν τα στοιχεία αυτά. Ο νόμος πρέπει να είναι πολύ σκληρός στην περίπτωση αυτή. Μπορεί να είναι μια ποινή σκληρή για τη νεαρή ηλικία, αλλά μπορεί να μην εκτελείται. Να αποτελεί υποθήκη για μελλοντική συμπεριφορά. Κι αυτό θα μπορέσει αυτή τη στιγμή να συγκρατήσει πολλά παιδιά λέγοντας πως μια τέτοια πράξη θα μπορούσε να υποθηκεύσει το μέλλον, μέχρι να αποκατασταθεί αυτή η κατάσταση», ξέσπασε on air του «Άλ Τσαντίρι Νιους» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής τόνισε: «Το παιδί αυτό είναι σαν ένα παιδί όλων μας. Υπάρχουν πολλά νεύρα στα νέα παιδιά, που καμιά φορά δε βρίσκω λόγια για να εκφραστώ. Και στο νέο άνθρωπο αυτά τα νεύρα μοιάζουν σαν νερά χειμάρρων. Όσοι δε μπορούν να μιλάνε, νιώθουν ότι πρέπει να χτυπάνε. Και καμιά φορά ένας που φοβάται μπαίνει σε συμμορίες για να φοβίζει άλλους και να ξεφοβάται αυτός. Τα παιδιά πρέπει να στηρίζουν το ένα το άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από αυτόν που αποδέχεται όλους τους ανθρώπους όπως είναι και μαθαίνει από νωρίς ότι στα πεζοδρόμια του κόσμου κυκλοφορούν όλοι και όχι μόνο αυτοί που γουστάρουν».

Πηγή: Govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, 13:48