Το λαμπερό γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της!

Το λαμπερό γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της!
Με αφορμή και το νέο της single, με τίτλο «Fiesta», η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ετοιμάζει γαμήλιο πάρτι με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη.

«Θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο γλέντι (γέλια). Δεν θα το μάθει κανείς όμως, γιατί είναι κάτι πολύ-πολύ δικό μας και θα γίνει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχουμε δύο οικογένειες πολύ δεμένες μεταξύ τους, πολύ αγαπημένες και θα θέλαμε όλο αυτό να γίνει μεταξύ μας» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα μητρότητας και για το αν έχει κουραστεί να της γίνονται τέτοιες ερωτήσεις, απάντησε: «Θα σου πω κάτι που το λέω πρώτη φορά… Είναι ασέβεια να κάνουν συνέχεια την ίδια ερώτηση και στην Ελλάδα παραγίνεται θέμα με την εγκυμοσύνη και το μωρό. Δεν είναι ωραίο να ρωτάς μονίμως μια γυναίκα άνω των 30 πότε θα κάνει παιδί, γιατί μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και να μην μπορεί να το αποκτήσει. Ευτυχώς, εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν μου αρέσει να ακούω αυτήν την ερώτηση. Ακόμη και καλές μου φίλες δεν μου την κάνουν την ερώτηση αυτή και μου την κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Δεν είναι ωραίο!».

Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016, 13:10