Η Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media για την πανδημία του κορωνοϊού και τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης.

«Αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες ώρες με συγκίνηση βλέπω τον λαό μας ενωμένο να πολεμά για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο. Το «εγώ» υποχωρεί μπροστά στο «εμείς». Ο καθένας από εμάς αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό, καθώς μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την μεγάλη αυτή εθνική, αλλά και παγκόσμια κρίση, είναι αν όλοι μας καταλάβουμε πως αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος ενός συνόλου και πως οι πράξεις μας επηρεάζουν κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκέψη, η καρδιά και η έννοια μου είναι πάντα κοντά στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, όπως και σε κάθε συμπολίτη μας που δοκιμάζεται. Προσεύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου η Παναγία να είναι κοντά σε κάθε έναν και καθεμία και να μας δίνει τη δύναμη για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να γεμίζει τις καρδιές μας με την πίστη πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης