Ο Κουρκούλης junior γεννήθηκε και έκανε τρισευτυχισμένους τους γονείς του, Κέλλυ και Νίκο, οι οποίοι δεν σταματούν να τον κρατάνε στην αγκαλιά τους και να του χαμογελούν.

Η Κέλλυ Κελεκίδου τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στις 5:25 το απόγευμα, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η Κέλλυ και ο Νίκος αντίκρισαν τον γιο τους, ξέσπασαν σε κλάματα. Ο τραγουδιστής ήταν στο πλευρό της συζύγου του από την πρώτη στιγμή και είχε μεγάλη αγωνία μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του, ο οποίος, σύμφωνα με όσους τον είδαν από κοντά, είναι ίδιος ο μπαμπάς του.

«Είναι κουρκουλάκι», λένε γελώντας φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού.

Ο γιος της Κέλλυς και του Νίκου είναι όμορφος με πολλά μαλλιά, ενώ θα έχει δύο ονόματα, Αθανάσιος Ραφαήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής όλο το βράδυ το πέρασε στη σουίτα του 8ου ορόφου του μαιευτηρίου, μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του και δεν έκλεισαν… μάτι, καθώς κοίταζαν με λαχτάρα και αγάπη το νέο μέλος της οικογένειας.

Το κινητό και των δύο δεν σταμάτησε να χτυπάει, ενώ το δωμάτιο γέμισε από λουλούδια, παιχνίδια και ευχετήριες κάρτες για τον μικρό Κουρκούλη. Η Αγγελική Ηλιάδη με τον γιο της Μπαμπίνο, αλλά και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Μάκης Πουνέντης, ήταν από τους πρώτους που επισκέφθηκαν την Κέλλυ στο μαιευτήριο και της ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον γιο της… Η βάφτιση του μικρού θα γίνει μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού.

Να τους ζήσει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης