Ένα ήταν το όνειρο της Εύης Βατίδου τον τελευταίο μήνα. Να κάνει ένα πάρτι γενεθλίων, που θα μιλούν όλοι γι αυτό. Και τα κατάφερε!! Δε συζητάνε όλοι για το ποιοι πήγαν στο πάρτι, ούτε τι φόρεσαν οι κυρίες τη… μεγάλη βραδιά. Όλοι σχολιάζουν πώς τα κατάφερε η πανελίστρια Εύη να μην πληρώσει για το πάρτι ούτε ένα ευρώ.

–  Στο μαγαζί στο Κολωνάκι, στο οποίο έγινε το πάρτι γενεθλίων, κάνει δημόσιες σχέσεις η καλή φίλη της Εύης, Κατερίνα Καλατζάκη, άρα όλα ήταν δωρεάν. Ο χώρος, τα ποτά και τα… ξηροκάρπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

–  Το συγκρότημα που τραγούδησε, δεν πήρε για τον κόπο του… τίποτα, απλά «κέρδισε» τρία δευτερόλεπτα δημοσιότητας, καθώς τα κανάλια «κάλυψαν» το… γεγονός!

–  Όσο για το φορεματάκι της Εύης, σιγά να μην το πλήρωνε και αυτό τζάμπα ήταν, από φίλο σχεδιαστή μόδας της πανελίστριας. 

Ακόμη και η τούρτα, όπως μάθαμε, ήταν δώρο του ζαχαροπλαστείου για τις τρεις φίλες που είχαν γενέθλια, την Εύη, την Κατερίνα και τη Νάσια και είχε επάνω τρεις κούκλες Barbie για τα κορίτσια που γιόρταζαν (δώρο και οι κούκλες!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εύη Βατίδου ήταν μες την καλή χαρά. Μέχρι και το μικρόφωνο πήρε και τραγούδησε «Χατζηγιάννη». Όταν όμως τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, τα πόσα κλείνει, έδωσε μια απάντηση – φωτιά!

 «25χρονια μικρότερη από τον πρώην σύζυγό μου είμαι… Ρωτήστε τον! Εγώ δεν την κρύβω την ηλικία μου, αλλά δε θα το πω και δημοσίως.»

Το πιάσαμε το υπονοούμενο, αλλά πρόσεχε τι λες, γιατί ο… πρώην σύζυγος ακούει και βλέπει τα πάντα!

Στο πάρτι έδωσαν το παρόν, φίλοι και συνεργάτες της Εύης Βατίδου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όλη η παρέα της πρωινής εκπομπής του Star, αλλά και πολλά μοντέλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης