Όσοι δεν ξέρατε μέχρι σήμερα πως η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι σε σχέση με τον Σωκράτη Αλαφούζο ήρθε η ώρα να το μάθετε.

Η Άριελ μίλησε για άλλη μία φορά για τα προσωπικά της και έδωσε τροφή να ασχοληθούμε με τη ζωή της.
 
Για τον σύντροφό της, Σωκράτη Αλαφούζο:

«Ποτέ δεν προσπάθησα να κρύψω τη σχέση μου με τον Σωκράτη, ούτε όμως να τη διαφημίσω. Είχαμε γνωριστεί το 1995, αλλά δεν ξεκίνησε τότε η σχέση μας. Αυτό που με τράβηξε σ’ εκείνον ήταν το timing. Είχαμε κλείσει “κύκλους”, καμία σχέση ούτε εγώ ούτε και εκείνος με τότε που είχαμε γνωριστεί. Ο άνθρωπος αλλάζει, και απλά έγινε τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις σχέσεις της με τη Βάσω Γουλιελμάκη:

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη Βάσω (Γουλιελμάκη). Ο Σωκράτης είχε χωρίσει από το 2008. Την ήξερα από διάφορα κοινωνικά events, αλλά ούτε είχαμε συνεργαστεί ούτε τσακωμένες ήμασταν. Δεν έχω κάποια σχέση μαζί της, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος. Και εγώ και ο Σωκράτης είμαστε ακατάλληλα πρόσωπα να παλέψουμε την ίντριγκα».

Για το αν υπήρξε το τρίτο πρόσωπο:

«Όλα όσα ακούγονται σχετικά με το πότε ξεκίνησε η σχέση μου με τον Σωκράτη και πως υπήρξα πέτρα του σκανδάλου είναι αναληθή. Εγώ αποδεσμεύτηκα συναισθηματικά το Πάσχα και χρειαζόμουν αρκετό χρόνο. Ο Σωκράτης είχε το διαζύγιό του από το 2008. Απλώς δεν το είχαν “διαφημίσει”, έτσι αρκετοί είχαν μείνει στο ότι ήταν παντρεμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι ερωτευμένη:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και γενικότερα έχω τα στοιχεία του έρωτα, αλλά αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με τη ζωή, τον εαυτό μου, τα πράγματα που κάνω. Δεν θα απαντούσα μονολεκτικά ότι είμαι ερωτευμένη κι αυτό έχει να κάνει με έναν άνδρα. Το θεωρώ πολύ λίγο. Είναι πολύ περισσότερο».

ΠΗΓΗ: Yupi

Διαβάστε επίσης: Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ζω για το τώρα»

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης