Ποιος ισχυρίστηκε ότι μόνο στην Μύκονο χτυπά η καρδιά του καλοκαιριού και των celebrity; Η Κεφαλονιά για άλλη μια χρονιά δέχεται κατακαλόκαιρο τις επισκέψεις διάσημων καλλιτεχνών και επιχειρηματιών. Ο διάσημος, λοιπόν, Ρώσος μεγιστάνας Αντρέι Μελνιτσένκο και η σύζυγός του κατέπλευσαν με το υπερπολυτελές πλωτό παλάτι τους στην όμορφη Κεφαλονιά εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Αντρέι Μελνιτσένκο στα 37 του χρόνια είναι ένας δισεκατομμυριούχος (κάποιοι ισχυρίζονται ότι η περιουσία του ανέρχεται στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια) και ίσως ένας από τους ισχυρότερους Ρώσους στην ενεργειακή βιομηχανία της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντρέι Μελνιτσένκο έχει μια πανέμορφη γυναίκα, την Αλεξάντρα, με αναγνωρισμένη πορεία στις διεθνείς πασαρέλες. Η μακρόχρονη φιλία του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς τον οδήγησε στην Κεφαλονιά, που άλλωστε έχει αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα μέρη για τις διακοπές και του κολλητού του.

Το πλωτό παλάτι έχει μήκος 120 μέτρα και κόστισε 400 εκατομμύρια δολάρια το 2008, οπότε και ναυπηγήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος διαθέτει 6 καμπίνες για τους φιλοξενούμενους, 5 σουίτες και δύο πισίνες. Μάλιστα, η χλιδή είναι τέτοια, που από το γυάλινο ταβάνι βλέπεις τον πάτο μιας πισίνας.

Το υπερσύγχρονο σκάφος είναι εξοπλισμένο με πάνω από 100 ηχεία μουσικής και περίπου 15 οθόνες Plasma, πολλές από τις οποίες μπορεί εύκολα ο επισκέπτης να τις περάσει για απλούς καθρέπτες. Τέλος, την διακόσμηση του σκάφους επιμελήθηκε ο ίδιος ο Αντρέι, με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης