Το πόδι της Αντζελίνα Τζολί απέκτησε λογαριασμό στο Twitter!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012, 22:04
Το πόδι της Αντζελίνα Τζολί απέκτησε λογαριασμό στο Twitter!
Το γυμνό πόδι της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί, που έκανε αίσθηση το βράδυ της Κυριακής στην 84η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, έχει γίνει το νέο αστέρι του διαδικτύου, αποκτώντας ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στην τελετή η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.
Τη στιγμή που επρόκειτο να ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων πήρε πόζα, με το αριστερό χέρι στο γοφό, και άφησε να φανεί το δεξί της πόδι μέσα από το σκίσιμο του μαύρου φορέματός της.Στην ίδια στάση είχε φωτογραφηθεί νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της στο θέατρο.
Αντιγράφοντάς την, οι τρεις σεναριογράφοι της ταινίας «Οι Απόγονοι», μιμήθηκαν τη στάση της ενώ παραλάμβαναν το βραβείο τους.

Από τη στιγμή εκείνη, το δεξί πόδι της Αντελίνας Τζολί απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter (@AngiesRightLeg) και μέσα σε λίγες ώρες είχε αποκτήσει πάνω από 16.000 «φίλους».Πολλοί έκαναν φωτομοντάζ σε διάφορες άσχετες φωτογραφίες εμφανίζοντας το πόδι της στα πιο απίθανα σημεία ενώ οι δημοσιογράφοι της Huffington Post τράβηξαν επίσης φωτογραφίες των εαυτών τους στην ίδια νωχελική στάση...

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012, 22:45