Το πολιτικό μήνυμα πίσω από το ελληνικό τραγούδι της Eurovision! Πώς σχολιάζουν οι Ευρωπαίοι;

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 03:04
Το πολιτικό μήνυμα πίσω από το ελληνικό τραγούδι της Eurovision! Πώς σχολιάζουν οι Ευρωπαίοι;
Μια… διαφορετική ερμηνεία του «One Last Breath», του τραγουδιού που ερμηνεύει η Μαρία- Έλενα Κυριάκου και μας εκπροσωπεί φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, έδωσαν τις τελευταίες ημέρες διάφορες ιστοσελίδες διεθνών ΜΜΕ. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η ελληνική συμμετοχή έχει ένα κρυφό μήνυμα σχετικά με την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

«Η κρυμμένη έκκληση για βοήθεια στο τραγούδι της Ελλάδας» και «Γίνεται η Ελλάδα συμπαθής στους γείτονες της Ευρωζώνης με ένα μυστικό κάλεσμα για βοήθεια;», είναι δύο πολύ κατατοπιστικοί τίτλοι , που φανερώνουν το παραπάνω γεγονός. «Το “One Last Breath”, ερμηνευμένο από τη Μαρία- Έλενα Κυριάκου, σε παρακαλάει (πολλοί αναρωτιούνται αν παρακαλάει τη Γερμανία) να βγάλεις την Ελλάδα από τη φλεγόμενη κόλαση», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα.

Σε άλλο δημοσίευμα μάλιστα επισημαίνεται πως αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η Ελλάδα μέσω της Eurovision προσπαθεί να περάσει μηνύματα για την οικονομική της κατάσταση. Το 2010, όπως υποστηρίζει ανάρτηση, ο Γιώργος Αλκαίος και το «Όπα» ήθελαν να βάλουν μια… φωτιά σε όλα τα παλιά και να φωνάξουν «περασμένα, ξεχασμένα».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 03:05