Στις 18 του ερχόμενου Απριλίου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp, “Trancendence”, και πλέον είναι διαθέσιμο για το κοινό και το πρώτο teaser-trailer. Για να μπαίνουμε στο κλίμα. Λες και θέλατε πολλούς λόγους για να δείτε Johnny Depp…

Και όμως, το “Trancedence” μοιάζει ότι θα είναι μια ταινία επιπέδου “The Matrix” (τουλάχιστον του πρώτου, επικού, της τριλογίας). Ή τουλάχιστον θα επιχειρήσει να σταθεί σε αυτό το ύψος. Και το trailer άλλωστε θυμίζει έντονα το The Matrix, με πρασινοπούς αριθμούς σε δυαδικό σύστημα να πέφτουν μπροστά σε μαύρο background και να σχηματίζουν το πρόσωπο του Johnny Depp.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μας λέει και πολλά περισσότερα όμως. Ακούμε τον αφηγητή να εξηγεί τη θεωρία του “ενιαίου”, της “ολοκληρωτικότητας” αν προτιμάτε, που μας λέει ότι η τεχνολογία θα φτάσει σε σημείο να παρουσιάσει ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που θα εμπεριέχει όλη την ανθρώπινη γνώση και θα εξελιχθεί σε κάτι ακόμα παραπάνω.

Ο Johnny Depp είναι ο “Dr. Will Caster”, ένας επιστήμονας-ερευνητής στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει μία μοναδική μηχανή. Μαζί του θα δούμε τους Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara, Cillian Murphy και Morgan Freeman. Σκηνοθετεί ο Wally Pfister, γνωστός κυρίως για τη συμμετοχή του στην ομάδα του Chrostopher Nolan στο “Dark Knight” και το “Inception”, για το οποίο κέρδισε και το Όσκαρ.


 
Πηγή: Film Bulletin

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης