Το πρόβλημα με την υγεία της, η μάχη με τα κιλά, οι φοβίες και η τηλεόραση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, 14:38
Το πρόβλημα με την υγεία της, η μάχη με τα κιλά, οι φοβίες και η τηλεόραση
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τη φετινή της συμμετοχή στο «Μες Στην Καλή Χαρά», την πορεία της στην τηλεόραση, τις φοβίες και τις ανασφάλειές της. Η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε όμως, και στη μάχη που έδωσε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, που απέκτησε λόγω ενός προβλήματος της υγείας της.

Για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου στο «Μες Στην Καλή Χαρά», η νεαρή παρουσιάστρια είπε: «Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά δημιουργικός και από την πρώτη στιγμή ήταν θετική για τη συνεργασία μας. Μπορώ να βασιστώ πάνω της, αποπνέει μια ειλικρίνεια», ενώ για τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Παύλο Σταματόπουλο συμπλήρωσε: «Με τον Ευθύμη είμαστε πολύ κοντά ηλικιακά. Έχει μια ηρεμία που στη μεταδίδει. Είναι πολύ αισιόδοξος και μου φτιάχνει πάντα το κέφι, καθώς έχει μια ηρεμία που στη μεταδίδει. Θα τον χαρακτήριζα ήρεμη δύναμη. Και με τα δύο νέα μέλη της παρέας, καθώς και με τον Παύλο έχουμε πολύ καλές σχέσεις και μακάρι να διαθέταμε παραπάνω ελεύθερο χρόνο όλοι μας για να τα λέγαμε».

Αν και βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα μπροστά από τις κάμερες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τι δηλώνει η ίδια; «Σε καμία περίπτωση η συμπεριφορά…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, 14:38