Το σύνδρομο ''Μπέντζαμιν Μπάτον''

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009, 22:17
Το σύνδρομο ''Μπέντζαμιν Μπάτον''

Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ «The Curious Case of Benjamin Button», αφηγείται τη φανταστική ιστορία ενός ανθρώπου που μεγαλώνει αντίστροφα.

Για πολλούς όμως σταρ του Χόλυγουντ και όχι μόνο, η υπόθεση του έργου είναι τρόπος ζωής, αφού έχουν καταφέρει στα «γεράματα» να δείχνουν πιο νέοι και όμορφοι απ’ ό,τι στα νιάτα τους. 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε: 

Τη μετρ του είδους, Μαντόνα. Η βασίλισσα της ποπ χρειάστηκε πολυήμερες «διακοπές» το 2001, στην ηλικία των 42 ετών, αφού οι ρυτίδες της και το κουρασμένο της βλέμμα της έκλεβαν από τη λάμψη της. Έτσι, 8 χρόνια μετά, στα 50 της, η Μαντόνα είναι πιο φρέσκια από ποτέ.

Το όνομα της Ντέμι Μουρ θα πρέπει να είναι συνώνυμο της ανανέωσης, αφού όχι μόνο έχει γίνει άλλη εξωτερικά, αλλά παντρεύτηκε και άντρα 15 χρόνια νεότερό της. Το σώμα της στα 46 της χρόνια, είναι πιο σφιχτό και θελκτικό από ό,τι στα 32 της.

Φαν της τακτικής δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Περίτρανο παράδειγμα ο αγέραστος Πολ Μακάρτνεϊ. Τι κι αν είναι 66 χρόνων, το σκαθάρι βρίσκει πάντα τρόπο να ανανεώνεται.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2009, 22:17