Ο ολυμπιονίκης Andy Murray, πρωταθλητής στο US Open αλλά και στο Wimbledon, απέκτησε πριν από έναν χρόνο έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων μια βικτοριανού στιλ έπαυλη την οποία μετέτρεψε σε ξενοδοχείο που έχει το όνομα Cromlix.

Με οικονομικές συμφωνίες 11,52 εκατομμυρίων δολαρίων (βρίσκεται 7ος στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες τένις στον κόσμο) δεν ήταν και πολύ δύσκολο για τον Murray να σκεφτεί μία τέτοιου είδους επένδυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ξενοδοχείο του συνδυάζει άψογα το παλιό με το καινούργιο ενώ δίνει στους επισκέπτες του την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα επαρχιακό μέρος το οποίο έχει όλες τις ανέσεις αλλά και πολλές αντίκες και vintage έπιπλα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 15 υπερπολυτελή δωμάτια (από τα οποία τα 5 είναι σουίτες και το 1 ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν ακόμη περισσότερη ησυχία).

Αυτό που είναι ενδαφέρον σχετικά με τα δωμάτια είναι πως το καθένα από αυτά έχει τη δική του διακόσμηση και το δικό του όνομα. Ο Murray τους έδωσε ονόματα διάσημων βρετανών, όπως είναι ο Sir Alex Ferguson και ο ποιητής Robert Burns. Σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση όλα τα παράθυρα βλέπουν προς την εξοχή που εκτείνεται έξω από το ξενοδοχείο, ενώ το μάρμαρο της κάθε μπανιέρας είναι ζωγραφισμένο στο χέρι με χρυσό, ασήμι και χαλκό.

Όλα τα σεντόνια είναι από αιγυπτιακό βαμβάκι (πρόκειται για το καλύτερο είδος βαμβακιού και καλλιεργείται στην κοιλάδα του ποταμού Νείλου). Κάθε δωμάτιο διαθέτει μία τηλεόραση 32 ιντσών και wi-fi. Φυσικά το ξενοδοχείο του Murray δε θα μπορούσε να μη διαθέτει γήπεδο τένις προκειμένου να παίζει και ο ίδιος όποτε βρίσκεται στο ξενοδοχείο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aυτό που είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι πως μέσα στο ξενοδοχείο μπορεί κανείς να κάνει τον θρησκευτικό ή τον πολιτικό γάμο του ενώ ο χώρος δεξιώσεων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 65 άτομα. Όποιος θέλει, μάλιστα, μπορεί να κλείσει όλο το ξενοδοχείο για το γάμο του και για να μείνουν οι καλεσμένοι του για 8.500 λίρες (από Απρίλιο έως Οκτώβριο) και για 7.000 λίρες (από Νοέμβριο έως Μάρτιο). 



Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης