Ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στη σχολή χορού της Άννας και είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσει τα δολοφονικά του σχέδια. Ο ξαφνικός ερχομός της Νικόλ θα τον καθυστερήσει για λίγο, αλλά περιμένει με υπομονή τη στιγμή που θα βρει την Άννα μόνη για να τη σκοτώσει. 

Ο πόνος της Αθηνάς και των γονιών του Νικόλα, είναι αξεπέραστος και όλοι προσπαθούν με όση δύναμη τους έχει απομείνει να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Στο μεταξύ, η Τατιάνα επισκέπτεται τον Τόνυ στο κρατητήριο και η ντροπή του γι΄ αυτό που έχει συμβεί είναι μεγάλη. Η Τατιάνα, παρά τη σύγκρουση που γίνεται μέσα της, παραμένει στο πλευρό του, ενώ ο Σέκερης την προειδοποιεί πως η στάση της βλάπτει τη θέση της στην αστυνομία και την καριέρα της. Ο Παύλος έχει πληγωθεί πολύ με την άρνηση της Ελένης να τον πάρει μαζί της στο Λονδίνο, ενώ ο Αλέξανδρος και η Αφροδίτη παίρνουν το μέρος της και τον βάζουν στη θέση του. Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η Όλγα πάει απροειδοποίητα στο μαγαζί του Στέφανου και τον βρίσκει με τη Νικόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Όλγα βγαίνει εκτός εαυτού από το θέαμα που αντικρίζει, δεν δίνει κανένα περιθώριο στον Στέφανο να της εξηγήσει, τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του δολοφόνου του Νικόλα και η Αθηνά αδημονεί για την ώρα της σύλληψης. 

Η Μαργκώ ενημερώνεται για τη σύλληψη του Τόνυ κι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Τατιάνας, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό. Η Ελένη ομολογεί στη Βέρα ότι θέλει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο κι εκείνη την φέρνει σε επαφή με τον Πέτρο για να της βρει δουλειά. Η Ειρήνη χάνει τα μυαλά της με έναν νέο συνάδελφο! Η Άννα που ενημερώνεται για την κατάθλιψη της Αμαλίας, της ζητά να μην παραιτηθεί και να το παλέψει. Ο Ορφέας, έξαλλος από την αποτυχημένη απόπειρα προς την Άννα, ξεσπά στο επόμενό του θύμα… Η Όλγα φτάνει στην Αίγινα κι ανακοινώνει στην Άννα και τον Αλέξανδρο πως ο γάμος της με τον Στέφανο ακυρώνεται. Ο Τόνυ αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Τατιάνα.

Πηγή: govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης