H Alicia Vikander θα φορέσει σύντομα τη… στολή της Lara Croft και υπόσχεται ότι η εκδοχή της δεν θα μοιάζει με εκείνη της Angelina Jolie στις ταινίες που κυκλοφορήσαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η ταινία του 2018 είναι εμπνευσμένη απ’ το reboot των Square Enix και Crystal Dynamics του 2013 του franchise «Tomb Raider». Αυτό το παιχνίδι και το sequel του 2015 «Rise of the Tomb Raider» μας έδωσαν το βιογραφικό της Lara Croft και την παρουσίασαν ως έναν πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Η ταινία «Tomb Raider» του 2018 φαίνεται ότι θέλει να διαφοροποιηθεί απ’ τις ταινίες της Jolie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διαφορά που υπάρχει απ’ τα προηγούμενα παιχνίδια και του τι στοχεύουμε να κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερο μια ταινία με ιστορία προέλευσης (της ηρωίδας)» είπε η Vikander στο IGN. «Αυτό είναι κάτι που πιστεύω έχουμε ως βασικό άξονα, να δείξουμε το ταξίδι που την μετατρέπει σε αυτό που γνωρίζουμε: Τη Lara Croft».

Η Vikander δεν μίλησε πιο συγκεκριμένα για το πόσο παρόμοια θα είναι η όχι η ταινία Tomb Raider με το παιχνίδι του 2013, αλλά υποσχέθηκε ότι θα διαφέρει απ’ τις προηγούμενες ταινίες. Ο ενθουσιασμός της εκτείνεται λίγο παραπέρα από μια απλή νέα εκδοχή του χαρακτήρα, καθώς είναι μεγάλη fan του franchise.

«Για μένα το Tomb Raider έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό να εργάζομαι σε ένα project με έναν χαρακτήρα, με τον οποίον έχω κάποια σχέση. Έπαιζα τα παιχνίδια όταν ήμουν παιδί. Έτρεχα μέσα στο σπίτι και πηδούσα στην πισίνα και υποδυόμουν τη δράση -και φυσικά η Angelina Jolie έκανε μια εμβληματική ερμηνεία μέσα απ΄τις ταινίες της» είπε η Vikander.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό ήταν επίσης κάτι που σκέφτηκα όταν πρωτοάκουσα ότι ετοιμάζουν μια νέα ταινία Tomb Raider και μετά ανακάλυψα ότι θα βασίζεται στο παιχνίδι του 2013. Νομίζω ότι αυτό που στοχεύουμε να κάνουμε είναι κάτι φρέσκο και νέο που θα μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια».

Το «Tomb Raider» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου του 2018.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης