Το δρόμο για τις… λεύκες πήρε η Σοφία Αλιμπέρτη και βρέθηκε μαζί με την παρέα της – γύρω στα δέκα άτομα – σε μία εξοχική ταβέρνα, τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης.

Η ξανθιά πια Σοφία (το νέο λουκ τής έχει δώσει άλλη γοητεία) το διασκέδασε με την ψυχή της, καθώς η παρέα της κατάφερε όχι μόνο να τραβήξει τα βλέμματα λόγω της επωνυμίας, αλλά και χάρη στο μπρίο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και σαν τον άνεμο στους δρόμους τριγυρνώ…», τραγούδι που την έκανε να σηκώσει πολλές φορές τα χέρια ψηλά και να αναζητήσει μια φιλική αγκαλιά στο νεαρό με τη μακριά μαλλιά που καθόταν δίπλα της.

Στο παλκοσένικο κι επάνω στο τσακίρ κέφι το μικρόφωνο πήρε ο… μάγκας με την τραγιάσκα, ο οποίος προτίμησε να τραγουδήσει το «μερτικό μου απ’ τη χαρά …» και όχι το «γιατί κι εγώ έχω καρδιά τι κι αν φορώ τραγιάσκα…».

Ο Κώστας Θαλασσοχώρης κέρδισε τα χειροκροτήματα των θαμώνων, οι οποίοι καταχάρηκαν με την ενέργειά του να σηκωθεί και να τους αφιερώσει δύο τραγούδια. Μικρές κινήσεις φέρνουν ενίοτε μεγάλη χαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τα μεσάνυχτα τα κοντέρ του κεφιού και της… τιμής χτύπησαν κόκκινο.

«Κερασμένα από μένα που γιορτάζω…». Η Σοφία Αλιμπέρτη δεν ξέρουμε αν είχε γενέθλια, γιόρταζε πάντως την Τσικνοπέμπτη.

«Σε μένα το λογαριασμό» ψιθύρισε, κάνοντας νόημα στην ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, που δεν είναι άλλη από την ένδοξη σφυρίχτρα των γηπέδων Σμαράγδα Καλάβρια (από τις πρώτες επόπτριες αγώνων Α΄ Εθνικής), να της δώσει το μπιλιέτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης