Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που της συνέβη στα Λαδάδικα όταν μια γυναίκα την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Όταν ήμουν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, στα Λαδάδικα, είχε έρθει μία κοπέλα, η οποία μου φέρθηκε και βίαια. Είχα πάει στην τουαλέτα να πλυθώ, ήρθε από πίσω μου, με κόλλησε στον τοίχο ανέβηκε πάνω μου και πήγε να με φιλήσει. Έχει τύχει να με ερωτευτεί-κοπέλα που κάναμε παρέα, μιλάμε για έρωτα! Μου έγραφε γράμματα, δώρα, μου έχει γράψει ένα βιβλίο, έχω στο σπίτι μου το πρωτότυπο, πριν το εκδώσει. Ερωτικές εξομολογήσεις, να μου μιλάει με τις ώρες… Άντρας επιδειξίας με καμπαρντίνα, κανονικά… Έχω ζήσει πολλά τέτοια. Ακόμα και τώρα, θα δεις στο twitter που μου γράφουν κοπελίτσες, κουκλίτσες «Τι μπουτάρες έχεις, κόλαση είσαι» είπε η Ελένη Χατζίδου στο Λοιπόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το αν τη φέρνει όλο αυτό σε δύσκολη θέση, σχολίασε: «Σε δύσκολη θέση; Όχι, γελάω. Το να είσαι ποθητή και στο ίδιο φύλο είναι πολύ κολακευτικό, αλλά να υπάρχουν και όρια, να μη σε ενοχλήσει κάποιος. Το σκηνικό στα Λαδάδικα ήταν πολύ ενοχλητικό, την έσπρωξα κι έφυγα τρέχοντας.»

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης