Ένα χρόνο είναι μαζί η Ρέα Τουτουντζή και ο Μανώλης Φανουράκης… Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ όπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Η Ρέα επισκέπτεται πολύ συχνά την Ξάνθη για να βλέπει τον σύντροφό της, ο οποίος είναι πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Ξάνθης, ενώ διατηρεί καφετέρια στην πόλη.

Πριν από λίγο καιρό ο Μανώλης Φανουράκης άφησε την Ξάνθη και ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να δει την Ρέα. Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο δείπνησαν μαζί με φίλους στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι. Όσοι τους είδαν από κοντά μίλησαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, ενώ σχολίασαν και τα παραπανίσια …κιλά της Ρέας! Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας γνωρίστηκαν πέρυσι τις Απόκριες, όταν ο Μανώλης Φανουράκης την προσκάλεσε για να παρουσιάσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της πόλης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε το ζευγάρι είναι …αχώριστο. Η Ρέα μάλιστα ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ξάνθη για τα… μάτια του μόνο. Αυτές τις ημέρες το μοντέλο βρίσκεται φυσικά στην όμορφη πόλη του συντρόφου της αφού το Ξανθιώτικο καρναβάλι είναι το αγαπημένο της!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης