Απόψε το βράδυ οι Μανώλης Μητσιάς, Μπάμπης Στόκας, Φωτεινή Βελεσιώτου και Παυλίνα Βουλγαράκη θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και η κάμερα του govastileto.gr βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε -που έγινε χθες Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου- και σας δίνει μία γεύση από το τι θα δούμε σήμερα επί σκηνής από τους τέσσερις καλλιτέχνες.

Όπως θα παρακολουθήσετε και παρακάτω στο βίντεο οι τέσσερίς τους έχουν κάνει μια επιλογή από τραγούδια έντεχνα, λαϊκά, ροκ και ρεμπέτικα για να μας ταξιδέψουν, να μας θυμίσουν, να μας συγκινήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το ποια ήταν η αφορμή για να γίνει αυτή η συνεργασία; Η αγάπη τους για το καλό τραγούδι και οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Ο Μανώλης Μητσιάς, λυρικός ερμηνευτής με ειδικό βάρος, μακρά πορεία, σπουδαίο ρεπερτόριο και συνεργασίες που έχουν την υπογραφή όλων των μεγάλων του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Μπάμπης Στόκας ένας από τους πιο ταλαντούχους έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή και τον ξεχωριστό τρόπο της ερμηνείας του μας ταξιδεύει μοναδικά από το χθες στο σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, με την φλόγα του αυθόρμητου και τη στόφα του ρεμπέτικου βιώματος και η Παυλίνα Βουλγαράκη, μια νέα τραγουδοποιός, με βλέμμα στο μέλλον.


Μαζί τους οι μουσικοί:
Δημήτρης Μαριολάς – μπουζούκι, μαντολίνο
Γιώτης Σαμαράς – κιθάρα ακουστική
Δημήτρης Καρασούλος – κιθάρα ηλεκτρική
Παναγιώτης Γεωργωτάς – μπάσο
Δήμος Πολυμέρης – ακορντεόν
Γιάννης Σαρίκος – τύμπανα, κρουστά
Στέφανος Λογοθέτης – τύμπανα, κρουστά
Αχιλλέας Γουάστωρ – επιμέλεια ορχήστρας, πιάνο , πλήκτρα
Ηχολήπτες: Κολεβέντης Γιάννης, Πυριόχος Σάκης
Φωτιστής: Καλοπήτας Αργύρης

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης