Η Kim Kardashian στόλισε την πολυτελή της έπαυλη στην California εν όψει των Χριστουγέννων και μοιράστηκε φωτογραφίες από το σπίτι της με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Η 39χρονη τηλεπερσόνα μπορεί να μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους fans της, ωστόσο εκείνοι δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκαν καθόλου με τον στολισμό, το αντίθετο μάλιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Kim στάθηκαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο της διακόσμησης: τα λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα, όπως τα αποκάλεσε η ίδια, που μόνο με χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν μοιάζουν. Τα δέντρα αυτά ήταν φτιαγμένα με ύφασμα, ήταν φυσικά λευκά και σε διάφορα σχήματα και ύψη.

«Είμαι ο μόνος που σκέφτεται πως η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Kim Kardashian μοιάζει με έναν σωρό από ταμπόν;» έγραψε μία οπαδός της στο Twitter, με έναν άλλον να διερωτάται: «Είμαι τόσο μπερδεμένη με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Kim Kardashian ή τις διακοσμήσεις ή ότι στο διάολο είναι αυτό» και έναν τρίτο να προσθέτει: «Το σπίτι της Κim Kardashian είναι τόσο βαρετό. Ακόμη και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι βαρετή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η διάσημη τηλεπερσόνα δεν φάνηκε να συμμερίζεται την άποψή τους, λέγοντας για τα διακοσμητικά της: «Τα λατρεύω. Είναι τόσο φανταστικά, όλα λευκά», προσθέτοντας πως τις θυμίζουν σκηνικό από την ταινία «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων».

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης