Ήταν μια από τις πιο σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, και της συντρόφου του, της ηθοποιού Άννας Μονογιού, που ζουν έναν «αθόρυβο» αλλά δυνατό έρωτα.

Την περασμένη Πέμπτη όταν ο συνθέτης βραβεύτηκε για την προσφορά του, στο πλαίσιο της συναυλίας του στο Κηποθέατρο Παπάγου, η ηθοποιός ήταν στο πλάι του. Η σχέση τους μετράει σχεδόν μία τριετία, ενώ συζούν στο σπίτι του. στου Παπάγου, περιοχή την οποία δεν θέλει να απομακρυνθεί, καθώς κοντά μένουν η πρώην σύζυγός του Μαρίνα Λαχανά και τα δυο τους παιδιά (Ο Διονύσης Τσακνής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, 31 και 27 ετών και με τη δεύτερη σύζυγό του ένα γιο 18,5 και μια κόρη 16 ετών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις σπάνιες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού που απαθανατίστηκαν από τον φακό του Hello, η ευτυχία τους δεν κρύβεται ενώ η απάντηση της Άννας Μονογιού σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αν θέλει ένα παιδί με τον σύντροφό της, ότι «Θα το δείτε. Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται», που σε συνδυασμό με την αλλαγμένη νέα εικόνα της, πυροδότησε τη φημολογία εγκυμοσύνης.

Άνθρωπος όμως του στενού περιβάλλοντος της ηθοποιού διαψεύδει κατηγορηματικά στο περιοδικό ότι η Άννα Μονογιού και ο Διονύσης Τσακνής περιμένουν το πρώτο καρπό του έρωτά τους.



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης