Τζ. Καλημέρης: «Αντιμετώπισα τον καρκίνο από τη ρίζα του»

Τζ. Καλημέρης: «Αντιμετώπισα τον καρκίνο από τη ρίζα του»
Ο Τζώνυ Καλημέρης δίνει μαθήματα ζωής με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Το 2001 είχα τρίψει τη γάμπα μου σ' ένα ξύλο και είχα κάνει μία κοκκινίλα που δεν πέρναγε. Όταν κάτι δεν περνάει σε προβληματίζει... στο δέρμα είναι εύκολο να το δεις... Πήγα έκανα βιοψία και έδειξε ότι είναι καρκίνος», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του MEGA το Σάββατο.

«Μετά ξεκίνησα μία σειρά θεραπειών οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα... Η κυρία που μου έδωσε τα αποτελέσματα της βιοψίας και μου είπε ότι είναι κακό, μου είπε «να σας συστήσω κάποιον ψυχολόγο...» δεν τον χρειάστηκα, δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο. Ίσως επειδή και στην οικογένειά μου είχαμε μία τέτοια ιστορία... δεν με επηρέασε καθόλου», πρόσθεσε.

«Το πιο σημαντικό ήταν ότι πήγα αμέσως στο γιατρό και δεύτερον και πιο σημαντικό που έκανα, αφού πέρασα μία διαδικασία πολλών προσπαθειών, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα , πήγα στην Αμερική και αντιμετώπισα το πρόβλημα κατευθείαν στη ρίζα του. […] Ο καρκίνος δεν γιατρεύεται, είναι σε ύφεση, κοιμάται», κατέληξε.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 18:32