Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο STAR «Πρωινή Μελέτη» παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το «Next Top Model II», την πορεία της στον χώρο, την Ελένη Μενεγάκη και φυσικά τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Αναφερόμενη στο reality μοντέλων και η ίδια με τη σειρά της τόνισε πως: «Φέτος τα κορίτσια έχουν ωραία σώματα, είναι πιο ψηλές από τις προηγούμενες συμμετέχουσες, έχουν ωραία πόδια και είναι 5-6 που θα δώσουν μάχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άντε να δούμε, εμείς περιμένουμε…

Αν όμως οι κόρες της της έλεγαν ότι θέλουν να λάβουν μέρος σε ένα αντίστοιχο reality, εκείνη θα της άφηνε;

«Να ζητήσουν να πάνε σε αντίστοιχο παιχνίδι δεν νομίζω, το έχουμε απομυθοποιήσει στο σπίτι όλο αυτό που συμβαίνει. Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα, αρκεί ταυτόχρονα να σπουδάζουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια, βέβαια, δηλώνει πως στάθηκε τυχερή: «Όταν εγώ δούλευα ήμουν τυχερή. Το επάγγελμά μου τότε ως μοντέλο ήταν στο peak, είχαμε καλές δουλειές, καλές παραγωγές, από τα 18 ως τα 24 τα είχα κάνει όλα. Σε αυτό το επάγγελμα η εμπειρία δρα ανάποδα. Μεγαλώνεις, ωριμάζεις, θέλουν φρέσκα άτομα και εσύ πρέπει να αποχωρήσεις. Τα παράτησα στα 24 χρόνια μου και αποφάσισα να κάνω κάτι δικό μου, μου αρέσουν οι μυρωδιές και ασχολήθηκα με την ομορφιά. Δεν ήθελα να δουλέψω μαζί με τον άνδρα μου. Ο Πέτρος τότε με στήριξε ψυχολογικά, δεν ήθελε να κάθομαι σπίτι με τα παιδιά. Ένα ζευγάρι δεν μπορεί να είναι στην ίδια δουλειά, όχι τουλάχιστον στον ίδιο χώρο».

Για το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά που τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο, τι έχει να πει;

«Ελπίζω να είναι εξαίρεση. Ο Λιάγκας είναι έξυπνος, έχει χιούμορ και στηρίζει τη Φαίη Σκορδά. Έχουμε δει πολλά ζευγάρια να ξεκινούν ρομαντικά στην αρχή αλλά μετά δεν ξέρεις».

Και φυσικά η κουβέντα έφθασε στην Ελένη Μενεγάκη: «Το τι κάνει ο καθένας στη δική του ζωή δεν με αφορά, δεν είμαι αρμόδια να απαντήσω για θέματα που αφορούν τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Ρωτήστε τον άνδρα μου για τα περιοδικά. Όσα έχω περάσει με την Ελένη δεν θα τα ξεχάσω».

Τέλος, μιλώντας για τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, είπε: «Είμαστε 16 χρόνια παντρεμένοι και νιώθω τυχερή που ακόμη ζηλεύω. Αν δεν ζήλευα, κάτι στραβά θα πήγαινε».

Πηγή: yupi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης