Τζιόβας για Νάργες: «Δεν χωράνε τηλεοπτικές περσόνες στο θέατρο»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 16:16
Τζιόβας για Νάργες: «Δεν χωράνε τηλεοπτικές περσόνες στο θέατρο»
Για τη συνεργασία του με τη Λάουρα Νάργες στην παράσταση «Το σπίτι του Φράνκεσταϊν» μίλησε ο Ορέστης Τζίοβας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO!.

Όταν ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε αν συνετέλεσε η συμμετοχή μη επαγγελματιών ηθοποιών, όπως η Λάουρα Νάργες, στη μέτρια εμπορική πορεία της παράστασης, εκείνος ανέφερε: «Ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό, αν προσπαθήσουμε να μπούμε στη φιλοσοφία του πώς σκέφτεται ένας θεατρόφιλος. Μπορεί να πιστεύει ότι μια τηλεοπτική περσόνα δεν μπορεί να χωράει σε μια θεατρική παράσταση και αυτό μπορεί να τον αποτρέψει από το να έρθει».

Μετά την ανάγνωση των δηλώσεων στο «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης, η Λάουρα Νάργες εμφανώς ενοχλημένη απάντησε: «Επειδή, λοιπόν, η παράσταση κατεβαίνει την Κυριακή, κατ” αρχήν έπαιξα σε αυτή την παράσταση χωρίς να είμαι ηθοποιός και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Με εμπιστεύτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης αν και δεν γνωριζόμασταν πιο πριν, ήταν τιμή μου και χαρά μου.

Έκανα ένα όνειρο πραγματικότητα και έζησα μια διαφορετική εμπειρία. Αυτοί οι μήνες, από τέλη Αυγούστου μέχρι τώρα, ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Το συγκεκριμένο ήταν εμπορικό θέατρο και ήταν πολλοί οι παράγοντες που κάνουν μια παράσταση να πάει..

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 16:16