Μια νύχτα τρόμου, που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό της, έζησε πριν από λίγες μέρες η τηλεοπτική νοικοκυρά Τζο Τόγκου, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι της, στο Πανόραμα Βούλας.

Παρότι οι αδίστακτοι δράστες κατάλαβαν ότι η Τζο τούς είχε αντιληφθεί και ειδοποιούσε την αστυνομία, δεν πτοήθηκαν και επιχείρησαν να μπουν στην οικία της, στην οποία βρισκόταν και ο γιος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αίμα της σχεδιάστριας πάγωσε, όταν αντιλήφθηκε πως στην αυλή του σπιτιού υπήρχαν άγνωστα άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να μπουκάρουν με κάθε τρόπο μέσα. «Είχα πάθει κυριολεκτικά σοκ! Ήμουν τρομοκρατημένη, αλλά περισσότερο σκεφτόμουν και ανησυχούσα για το παιδί, το οποίο ξύπνησε με τον θόρυβο. … Αμέσως πήγα στο σαλόνι να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Εκείνη την ώρα, μου πέταξαν στην τζαμαρία ένα αντικείμενο. Πήγα σε άλλο σημείο και τηλεφώνησα στην αστυνομία, που ήρθε σχεδόν αμέσως. Οι άγνωστοι όμως είχαν ήδη φύγει» είπε η σχεδιάστρια.

Η Τζο ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη και έχει πάρει τα μέτρα της: «Έχω αλλάξει τον συναγερμό, έχω βάλει και άλλα μέτρα ασφαλείας» δήλωσε.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Τζο Τόγκου: «Τι είναι ο Πούμπουρας για να μας κρίνει;»

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης